Skip to main content
VOOR ELK WAT WILS

Bekijk ons automatengamma

Dewimo bvba biedt bedrijven, scholen, instellingen en vele andere locaties een full service pakket voor frisdrank- en snoepautomaten. Hierbij garanderen wij dat u geen enkel omkijken heeft naar de automaat. Wij zorgen er voor dat u 24/7 kan beschikken over lekkere snacks, een gezond tussendoortje en een verfrissend drankje.

TOP KWALITEIT

Onze automaten

Sielaff "SN48"
Sielaff "FS2020"
Sielaff "Robi75"
Necto "Concerto"
Sielaff "CVS500"
Sielaff "CIS"
SIELAFF PARTNER

Een breed gamma van Sielaff automaten

Afhankelijk van de situatie is het belangrijk de juiste keuze te maken. Door onze intense samenwerking met Sielaff kunnen we een breed gamma aanbieden aan drankautomaten, spiraalautomaten of de gecombineerde verkoopautomaten. Door ons business partnership met Coca-Cola kunnen we ook de toestellen uit de Robimat-serie aanbieden. Ideaal voor elke siutatie en locatie.

Bij onze full service maken wij gebruik van drie soorten automaten: snoepautomaten, frisdrankautomaten en combiautomaten. Afhankelijk van uw wensen plaatsen wij een combinatie van deze automaten op de gewenste locatie

24/7 ONDERHOUD

Flexibele onderhoudsservice

De automaten van Dewimo bvba staan garant voor kwaliteit en snelheid. Bovendien bieden wij u een passende onderhoudsservice bestaande uit een preventief onderhoud, een servicedienst in nood én technische service bij storingen. Kortom, bij Dewimo bvba bent u verzekerd van een snelle perfecte oplossing.

AANBOD OP MAAT

Een full-service dienstverlening

Dewimo bvba biedt een totaalpakket om “u” tegen te zeggen. Als u op zoek bent naar een automaat kan u bij ons terecht voor een goede service en betrouwbare toestellen aan heel aantrekkelijke prijzen. De kwaliteit van Dewimo bvba bestaat erin de juiste automaat voor de juiste noden te plaatsen en dit op basis van full-servicepakket.

Dewimo bvba biedt een compleet automatengamma. Of u nu koude of warme producten wil aanbieden, grote of kleine hoeveelheden, Dewimo bvba levert u de automaat die u zoekt, want Dewimo bvba weet perfect dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Voor elke situatie heeft Dewimo bvba een passende machine.

CONTACT

Contact met ons opnemen

Heeft u een vraag of wenst u graag een offerte? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.